cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN
30.01.2014

DENİZ DÜNYASINA KISA BİR YOLCULUK

Çocuk Meclisi Deniz Dünyası’nı gezdi.

19. Dönem Meclis üyeleri, sömestr tatili süresince hem meclis çalışmalarına devam ediyorlar, hem de çeşitli etkinliklere katılıyorlar.

Meclis üyesi 25 çocuk, rengarenk balıkların bulunduğu akvaryumların yeraldığı Deniz Dünyası tesisini gezerek, biraz dinlenme imkanı elde ettiler.

Çeşitli balık türlerini, su kaplumbağalarını, deniz kabuklarını, özel sergileme alanlarını gezen çocuklar, tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar.

Bir yandan ikinci döneme hazırlanan, bir yandan da meclis komisyon ve genel kurul toplantılarına katılan çocuklar, Meclis Kütüphanesindeki kitaplardan yararlanıyor, oyunlar oynuyor, zaman zaman da keyifli gezilerle yorgunluklarını atmaya, rahatlamaya çalışıyorlar.

ÇOCUK MECLİSİ