Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

27.06.2013

ÇOCUKLAR ÇOCUK MECLİSİ’Nİ ANLATIYOR

Büyükşehir Belediyesinin, 14 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etmekte olan 6. Büyük Ankara Festivali’nde çocuklar da keyifli zamanlar geçiriyorlar.

18. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, almış olduğu karar gereği, Çocuk Meclisi’nin tanıtım masasında görev alıyorlar.

Çocuk Meclisi’nin, 26 Mayıs 2013 Tarih ve 172 Sayılı “Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz aylarında başlayacak etkinliklerinde kurulacak tanıtım standlarında görev alacak Çocuk Meclisi üyelerinin belirlenmesi ne ilişkin kararı gereği, tanıtım çalışmasına katılacak çocukların isimleri tespit edildi.

Çocuklar 15.00-18.00 saatleri arasında, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na ait çadır içerisinde yer alan Çocuk Meclisi standında, bilgi edinmek isteyenlere, deneyimlerini aktarıyor, broşürler dağıtıyor ve çok daha fazla çocuğun, Meclislerini tanımalarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Çocuklar, tanıtım çalışmalarının ardından festivalin tadını çıkarmaya, aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmeye, alışverişler yapmaya, konserlere katılmaya, çocuklar için hazırlanmış oyun alanlarından yararlanmaya devam ettiklerini belirtiyor; yeni dönemde daha fazla çocuğun Çocuk Meclisi’ne başvuru yapmasını beklediklerini ifade ediyorlar.

ÇOCUK MECLİSİ