cocuk_meclisi.jpg

KOMİSYONLAR ÇALIŞIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 23. Dönem çalışmaları hızla devam ediyor

Yeni dönemin ilk komisyon toplantılarında, çocuk hakları, kararlara katlım hakkı, önerge gibi temel konulara giriş yapan çocuklar, komisyonlarda tartışmak ve ele almak istedikleri konu başlıklarını da belirlediler ve ilk önergelerini görüşerek,  komisyonlarında oyladılar.

30 Aralık tarihinde yapılacak olan Genel Kurul toplantısı için önergeler hazırlayan meclis üyeleri, komisyon yönetim kurulları için de seçimlerini yaparak, Komisyon Başkan, Başkan Yardımcısı ve iki de sözcü belirlediler.

Çocuk Meclisi, çocukları da ilgilendiren her konuda çocuk görüşü oluşturmaya, görüşlerini tavsiye kararları olarak büyüklerine iletmeye ve çocukların sesi olmaya devam ediyor