Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN
08.09.2015

ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ ZABITA HAFTASINA RENK KATTI

Bu yıl, 1 Eylül tarihinde başlayan Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189. Yıldönümü etkinliklerine Çocuk Meclisi üyeleri de ayrı bir renk kattı.

Etkinliklerin ilk gününde kortejin ön sıralarında yer alan çocuklar, 7 Eylül Pazartesi günü, Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL’in verdiği kapanış yemeğine davet edildiler.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Yunus ALUÇ, Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman KARABUDAK, Zabıta Şube Müdürleri ve ilçe zabıta amirliği ve memurlarının katılımıyla gerçekleşen kapanış yemeğinde Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri de güzel zaman geçirdiler.

Sekiz yılı aşkın bir süredir, çocuk zabıtalar olarak denetimlere çıkan, bilinçli ve sorumlu bireyler olmayı, uygulamalı çalışmalarla da pekiştiren meclis üyeleri, 189. Yıl  anı fotoğrafları  içerisinde de yerini alırken, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu sorumlularına ve Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak’a teşekkürlerini sundular.

Meclis üyeleri, kendilerine farklı deneyimler ve heyecanlar yaşama, yepyeni bilgiler öğrenme imkanı veren Çocuk Meclisi ‘ne ve bu meclisi kendilerine armağan eden Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK’e bir kez daha teşekkür etmeyi de ihmal etmediler

Çocuklar, 21. Dönemde de yeniden meclis üyesi olmak için seçim heyecanına katılacaklarını ve şimdiden heyecan duyduklarını da sözlerine eklediler

ÇOCUK MECLİSİ