Hüseyin Şemsi UYSAL

Tarımsal Yapılar ve Sulama Şube Müdürü
  • +90 (312) 507 45 49

1968 Kırıkkale doğumludur. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak 1990 yılında mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümünde yüksek lisans yapmıştır.1999-2003 yılları arasında Kırıkkale Belediyesinde yönetici danışman olarak çalışmıştır.  Serbest meslek olarak tarımsal danışmanlık, zirai ilaç ve tohum bayiliği, peyzaj proje uygulamaları, inşaat, taahhüt ve tarımsal üretim gibi ticari faaliyetlerde bulunmuştur. Memuriyet hayatına 2013 yılında Gaziantep ili Araban ilçe Belediyesinde Ziraat mühendisi olarak işe başlamıştır. 2015-2019 yılları arasında Çankırı ili Şabanözü Belediyesi Fen işleri müdürlüğü görevini yürütmüştür.2020 Haziran ayından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Yapılar ve Sulama Şube Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Şemsi UYSAL evli, 2 çocuk babasıdır.