Hüseyin TURAN

Arama Kurtarma Şube Müdürü Özgeçmiş
  • +90 (312) 507 XX XX

2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında memuriyet hayatına başladı. 2010 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye Dairesi Başkanlığına naklen atama ile göreve başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında Vardiya Amirliği 2011 yılında Eğitim biriminde Eğitim sorumlusu olarak görev aldı. Hizmet içi Eğitim ve ihtisas eğitimleri kitaplarının yazılması ve derlenmesinde görev aldı.O dönem kurulan İskitler  Meslek Lisesi İtfaiyecilik Bölümü ders kitapları ve modüllerinin hazırlanmasında görev aldı.Yine bu lisenin Ögrencilerine Trafik kazaları ,Ekipman konturol ve bakım derslerini verdi. 2013 yılında 3.Bölge Müdahale Amirliği görevine atandı Batıkent, Beypazarı Çayırhan,Güdül Gruplarından sorumlu Müdahale Amiri olarak görev yaptı. 2015 Yılında o dönemki İtfaiye Dairesi Başkanlığının Müdahale Amirliği kadrosunu kaldırmasından dolayı Vardıya Amirliği görevine döndü.Ankara Raylı sistemler Ankara Ray, Metro M1 ,M2 Hatlarının yangın yönünden risk analiz raporu ve tahliye yönünden denetimini yaptı. Su altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Amirliğinde Arama Kurtarma Dalgıcı olarak görev yaptı.İtfaiye bünyesinde bulunan Arama Kurtarma Timlerinin sevk ve idaresi görevini yürürüttü. İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinatör Amirliği görevine atandı.Ankara büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Müdürlüğü AKOM Sevk İdare İtfaiye Temsilcisi olarak görev yaptı. Şu an da İtfaiye Dairesi Başkanlığında Arama Kurtarma Şube Müdürlüğünü Yürütmektedir.