Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Hipodrom Konserleri Funda Arar İle 22 Haziran Cuma Başlıyor…

21 Haziran 2012 Perşembe 11:44
Hipodrom Konserleri Funda Arar İle 22 Haziran Cuma Başlıyor…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NİN BEŞİNCİSİ, 22 HAZİRAN SAAT 21.00’DA GÜÇLÜ SESİYLE FUNDA ARAR’IN MUHTEŞEM KONSERİYLE START ALIYOR
-BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ BOYUNCA 19 AYRI ÜNLÜ SANATÇININ SAHNE ALACAĞI KONSERLER GEÇİDİ, 1 TEMMUZ’DA AJDA PEKKAN VE ENRİCO MACİAS’IN MUHTEŞEM KONSERİYLE SON BULACAK


 Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Büyük Ankara Festivali,  22 Haziran-Cuma güçlü sesiyle milyonların sevgisini kazanan Funda Arar’ın muhteşem konseriyle başlayacak.
          Festival boyunca her akşam Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanını dolduracak olan Başkentlileri coşturacak konserler geçidinde 19 ayrı ünlü sanatçı sahne alacak ve 1 Temmuz’da Ajda Pekkan ve Enrico Macias’ın muhteşem konseri Ankara’yı sallayacak.
 Yarın akşam saat 21.00’da Funda Arar’ın muhteşem sesiyle şenlendireceği Büyük Ankara Festivali, 14.00’da kapılarını Başkentlilere açacak. Gün boyu çeşit çeşit gösteriler ve dans gösterilerinin yer alacağı Festival alanına akın edecek olan Başkentliler, tüm gün alışveriş ve eğlenceye doyacak.
 İp ve halkalarla dans show, birbirinden güzel el sanatları eserlerinin yer aldığı Limon Ağacı sergisi, sürpriz dans gösterileri, White Angel Hava Show, Rus Ateş Show, içerisinde çeşit çeşit gösterilerin yer alacağı dev kortejin neşe katacağı alan, Funda Arar’ın güçlü sesiyle coşku dolu bir gece yaşayacak.
 Ayrıca festival alanının en büyük  eğlencelerinden biride 16 farklı ülkeden gelerek Başkentlilere kendi kültürlerini tanıtacak olan halk dansları topluluklarının birbirinden özel gösterileri de alandaki eğlenceyi katlayacak. 
 22 Haziran-Cuma başlayacak olan ve 1 Temmuz Pazar gününe kadar Başkent’i sallayacak konserler geçidinin programı şöyle:

22 Haziran Cuma          Funda Arar
23 Haziran  Cumartesi  Ferhat Göçer-Hande Yener
24 Haziran  Pazar         Mustafa Ceceli -Safiye Soyman-
                                    Faik Öztürk
25 Haziran Pazartesi     Hadise-Ziynet Sali
26 Haziran  Salı            Murat Boz-Murat Dalkılıç
27 Haziran  Çarşamba  Gülşen-Rafet El Roman
28 Haziran  Perşembe  Gökhan Tepe - Haifa Wehbe
29 Haziran  Cuma        Ebru Gündeş-Sinan Özen
30 Haziran  Cumartesi  Sibel Can
1 Temmuz  Pazar  Ajda Pekkan-Enrico Macias