KAMUOYUNA DUYURU

COVİD-19 SALGINI KAPSAMINDA ERTELENEN İHALELER HAKKINDA
KAMUOYUNA DUYURU
(22.05.2020)

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 Salgınına karşı Belediyemiz, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerimiz ile iştiraklerimizle birlikte başlattığımız mücadele kapsamında; özellikle halkımızın bu süreçte salgından daha az etkilenmesini sağlamak, hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimize daha çok kaynak ayırabilmek, zorda kalan hemşerilerimizin daha fazla yanında olabilmek amacıyla, salgınla mücadelede zorunlu olanlar dışındaki tüm ihalelerimizi hayat normale dönünceye kadar erteledik.

Belediyemizde 121,
ASKİ Genel Müdürlüğünde 96,
EGO Genel Müdürlüğünde 3,
İştiraklerimizde 118,
Toplamda 338 adet ihale ertelenmiştir.
Ertelenen ihalelerin toplam bedeli 1.702.869.332 TL’dir.

Belediyemiz, bağlı kuruluşlarımız ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü ile iştiraklerimizde Covid-19 Salgınına karşı verilen topyekûn mücadele kapsamında ertelenen ihale listesine kurum/kuruluş bazlı olarak aşağıdaki tablolardan ulaşılabilecektir.

ERTELENEN İHALE TABLOLARI