DuyurularEv ve Süs Hayvanı Satış Yeri ve Yerel hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 13.07.2012 tarih ve 1193 sayılı kararı ile Ev ve Süs Hayvanı Satış yeri eğitimi ile Yerel Hayvan Görevlisi Eğitiminin, Ankara Büyükşehir Belediyesince verilmesi kabul edilmiştir.

Belediyemiz Meclisince yapılması uygun görülen “Ev ve Süs Hayvanı Satış Yeri Eğitimi ile Yerel Hayvan Görevlisi Eğitim” kursunun 2019 yılı eğitim programı için Başkanlık Makamının 09.07.2019 tarihli ve E.7572 sayılı Oluru ile 23-24-25-26 ve 27 Eylül 2019 tarihlerinde (5 gün) Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 D Blok Y.Mahalle/ANKARA adresinde bulunan Belediyemiz Konferans Salonunda verilmesi uygun görülmüştür.

Eğitimlere Katılım İçin Gereken Belgeler ve Ders Konuları Aşağıda Belirtilmiştir.

Ev ve Süs Hayvanları Satış Yeri Eğitimine Katılacaklardan İstenilen Belgeler Listesi

Ev Ve Süs Hayvanı Eğitimi İçin Gerekli Belgeler

Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimine Katılacaklardan İstenilen Belgeler Listesi

Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi İçin Gerekli Belgeler