Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Simit Camekanları Yeni Sahiplerini Buluyor…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Tarafından Engellilere Verilen Simit Camekanlarının Yeni Sahipleri Pazartesi Günü Çekilecek Kura İle Belirlenecek

01 Aralık 2009 Salı 00:55
Simit Camekanları Yeni Sahiplerini Buluyor…

1.gif

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından engelli vatandaşlara verilen simit camekanları, noter huzurunda yapılacak çekilişle yeni sahiplerini bulacak.
Kocatepe Kültür Merkezi’nde 7 Aralık Pazartesi günü saat:10:00 yapılacak kura çekilişi için 1303 engelli başvurdu. Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucu camekan almaya hak kazanacak 304 kişi belirlenecek.

2.gif
Engellilere destek olmak için her sene kura ile yeni hak sahiplerini belirlediklerini belirten Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdür Ali İlkbahar, geçen sene 300 kişinin belirlendiğini bu sene ilave dört yer ile bu sayının 304’e çıkarıldığını söyledi.
Elektronik ortamda yapılacak kura çekilişi ile yedeklerin de belirleneceğini belirten Ali İlkbahar, asillerin vazgeçmesi veya kurallara uymaması durumunda yedeklerin hak sahibi olacağını anlattı.
Simit Camekanı sahibi olacak engellilere de uyarılarda bulunan Ali İlkbahar, camekan sahibi olacak kişilerin bizzat kendisinin işbaşında olması gerektiğini söyledi. İlkbahar, engellinin simit satışına engel olacak şekilde bir durumunun olması halinde yanında ailesinden birisinin bulunabileceğini belirtti.