Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Kömürün Güvenilir Adresi Belko…

İçBelko Güvencesiyle 25 Kiloluk Torbalarda İthal Parça Kömürün Tonu Peşin 480 Tl, Kredi Kartına 5 Taksit 500 Tl’den Satılıyor

25 Ekim 2009 Pazar 15:01
Kömürün Güvenilir Adresi Belko…

Başkent’te ithal kömürün güvenilir adresi BELKO, 10 merkez ilçede 31 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Piyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli ithal kömür ile Ankara’da markalaşan BELKO, uygun fiyat ve vatandaşa sunduğu ödeme kolaylığıyla kömürde vatandaşların tercihinde ilk sırayı almaya devam ediyor.
BELKO, 25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonunu peşin 480 TL,  kredi kartına ise 5 taksitle 500TL’den satıyor. Başkentliler, Yapı Kredi Bankası World Card, Garanti Bankası Bonus Card, İş Bankası Maximum Card, Vakıfbank ve Akbank Axess kredi kartları ile BELKO satış depolarından 5 eşit taksitte kömür satın alabiliyor. 
Ankaralılar ayrıca 24 saat açık olan 211 06 00 Alo kömür hattı ve ücretsiz olan 0 800 314 53 14 numaralı telefonlarla 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebiliyor. BELKO bu yıl da apartman ve site yöneticilerine aldıkları kömür miktarına göre 10 aya kadar taksit fırsatı tanıyor.

-FİYATTA İSTİKRAR -

Büyükşehir Belediyesi BELKO Genel Müdürü Celalettin Kaygusuz, Kömürde BELKO markasının verdiği güven duygusunun yanı sıra, uygun fiyat ve kredi kartıyla 5 taksitte ödeme kolaylığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.    
BELKO’nun kaliteli kömürü vatandaşa en uygun fiyatla sattığını hatırlatan Kaygusuz, bunun kent genelindeki olumlu sonuçlarına dikkat çekerek; “Amacımız Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satarak hava kirliliğini önlemek. BELKO güvencesinde, piyasaya uygun fiyatla sunduğumuz yüksek kalorili, dayanıklı, kaliteli ithal kömür ve uyguladığımız ucuz fiyat politikası, Ankara’da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesini önleyerek Ankara piyasasında kömür fiyatlarının makul düzeylerde kalmasının en önemli nedeni” dedi.

-KAÇAK KÖMÜRE DİKKAT -

Ankara’da kömür satma izninin, Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nce verildiğini kaydeden Kaygusuz, Başkent’e kömür pazarlayan firmaların BELKO’nun tespit ettiği miktarı baz alarak fiyatları aşırı yüksek tutamadıklarına dikkat çekerken, bu nedenle vatandaşları eksik tartı ve kalitesiz kömür karıştırma tehlikesine karşı dikkatli olmaya çağırdı. 
BELKO’nun mahalle aralarında gezici satış yapan araçları bulunmadığını belirten Kaygusuz, vatandaşların sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kaçak kömür satıcılarından alışveriş yapanların mağdur duruma düşeceklerini tekrarlayan Kaygusuz, vatandaşlardan şüphelendikleri kömür satıcılarını ve şikayetlerini “153 Mavi Masa”ya bildirmelerini istedi.