Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir ve Aski’ye Stratejik Başarı Ödülü…

- Eğitim ve Yönetimde Politika Analizleri ve Stratejik Araştırmalar Derneği (Eypasad), Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni En İyi Stratejik Yönetim ve Uygulama Yapan Kurumu Seçti - Büyükşehir Belediyesi’ne Bağlı Aski İse “Yerel Yönetime Bağlı Kurum” Dalında Ödüle Layık Bulundu.

27 Ocak 2010 Çarşamba 12:18
Büyükşehir ve Aski’ye Stratejik Başarı Ödülü…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Ve Yönetimde Politika Analizleri Ve Stratejik Araştırmalar Derneği (EYPASAD) tarafından “Büyükşehir Belediye Başkanlığı” dalında “Yılın En İyi Stratejik Yönetim ve Uygulama Yapan Kurumu” seçildi.
Dernek, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü’nü ise “Yerel Yönetime Bağlı Kurum” dalında en iyi stratejik yönetim ve uygulama yapan kurum olarak belirledi.
Ödüller yarın düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.
Akademisyenler ve çeşitli kamu kurumlarında çalışan üst düzey bürokratlar tarafından 2005 yılında kurulan Eğitim ve Yönetimde Politika Analizleri ve Stratejik Araştırmalar Derneği (EYPASAD) 2010 yılının en iyi stratejik yönetim ve uygulama yapan kurumlarını belirledi. Türkiye’de kurumsal gelişim çalışmalarını özendirmeyi, emsallerine göre üstün başarı gösteren kurumları ödüllendirmeyi amaçlayan değerlendirme kapsamında, stratejik yönetim, liderlik, finansal sonuçlar, personel ve fiziki kaynakların yönetimi, toplumsal sonuçlar ve iç kontrol standartları uygulamaları incelendi.
Bu yıl ikincisi düzenlenen “Yılın En İyi Stratejik Yönetim ve Uygulama Yapan Kurumu” sıralamasında, “Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı” dalında Ankara Büyükşehir Belediyesi birincilik ödülüne layık görülürken, “Yerel Yönetime Bağlı Kurum” dalında da ASKİ Genel Müdürlüğü “yılın en iyisi” seçildi.
Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Müstakil Genel Müdürlük ve Başkanlık, Basın Yayın Kuruluşu, İl Özel İdareleri, Üniversite ve Eğitim Kurumu, İl Belediyeleri, İlçe Belediyeleri ve Yerel Yönetime Bağlı Kurum dallarında düzenlenen yarışmanın ödülleri yarın saat 10.00’da Rixos Otel’de düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.