Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kurulda, 13 Çalışma Grubunun Projeleri Sunularak Oybirliği İle Kabul Edildi

30 Ocak 2010 Cumartesi 06:49
Ankara Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

1.gif

- Konsey Başkanı Ahmet Arslan:
 “Çalışma Grupları, Kent Konseyi’nin Mutfağını Oluşturuyor. Gruplara Tüm Üyelerimizin Katılımı Daha Da Artmalı”
Ankara Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda, konsey çalışmalarına mutfaklık edecek 13 çalışma grubu projelerini anlattı ve tüm projelerin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulması üyelerin oybirliği ile  kabul edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Ahmet Arslan başkanlık etti.

2.gif
Konsey Başkanı Arslan, Ankaralılara fayda sağlayacak tüm düşüncelere açık olduklarını söyleyerek, “Çalışma grupları,  Kent Konseyi’nin mutfağını oluşturuyor. Gösterilen ilgi ve katılımın yüksek olmasından dolayı çok memnunuz. Gruplara tüm üyelerimizin katılımının daha da artmasını  bekliyoruz” dedi.
Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra 270 Konsey üyesinin de hazır bulunduğu toplantıda, Turizm ve Tarihi Doku, Çevre ve Sağlık, Eğitim Kültür Sanat ve Spor, Sosyal Hizmetler, Engelliler, AB ve Dış İlişkiler, İmar ve Şehircilik, Ulaşım Trafik ve Alt Yapı, Ticaret ve Ekonomi, Çalışanlar, Yaşlılar ve Kimsesizler, Aile ve Çocuk, ARGE başlıkları altındaki 13 çalışma grubunun projelerinin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulması oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı ile ilgili görüşlerini belirterek, çeşitli değerlendirmeler yapan Konsey Başkanı Ahmet Arslan, konseyin çalışmalarının neticesinde, vatandaşların yerel yönetimle ilgili görüş ve düşüncelerini, belediye çalışmalarına yansıtmayı amaçladıklarını söyledi. Ahmet Arslan, hiçbir düşünceye mesafe koymaksızın Ankaralılara fayda sağlayacak tüm düşüncelere açık olduklarının altını çizdi.