MAMAKLI MİNİKLERİN HAYVAN SEVGİSİ

Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi, minik üyelerine evcil hayvanlar parkı’nı gezdirdi, sevimli dostlarını yakından görmelerini sağladı

24 Ekim 2012 Çarşamba 08:59
MAMAKLI MİNİKLERİN HAYVAN SEVGİSİ

398325_519841178045195_839180791_n_thumb.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi’nin minik üyeleri, Evcil Hayvanlar Parkı’na düzenlenen gezi ile sevimli dostlarını daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam merkezleri, Ankara’nın dört bir yanında etkinliklerini sürdürüyor. Merkez idarecileri kültürel ve sosyal etkinliklerin, gezilerin, eğlencelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de başarıyla yürütüyor. Kentin dört bir yanında bulunan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri de gelecek nesiller için çalışmalarını sürdürüyor.

Hayvanları Koruma Haftası nedeniyle okul öncesi faaliyet grubundaki minik üyelerini bilinçlendirmek için bir gezi düzenleyen Mamak Gençlik Merkezi de Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Evcil Hayvanlar Parkı’nın sevimli sakinlerini yakından tanıma şansı buldular.

Merkezde yaptıkları faaliyetlerde teorik olarak hayvan sevgisinin önemini eğitmenlerinden dinleyen minikler, hayvanları yaşadıkları mekanlarda da görerek, bilgiler edindiler.

Mamaklı minikler, Keçiören ilçesi Uyanış Mahallesi Aşıkpaşa Caddesi’nde yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda kedi, köpek, koyun, keçi, tavşanın yanı sıra Kuşevi’nde çeşit çeşit kuş, ceylanlar, taçlı turnalar ile tanıştılar. Ankara keçileri ve Ankara kedilerini de büyük bir ilgiyle inceleyen minik üyeler, gezi sonrası tatlı bir yorgunlukla evlerine döndüler.