Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

GENÇLİK MERKEZİ'NDEN ÜCRETSİZ TAKVİYE KURSU...

-Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi Dersaneye Gitme İmkanı Olmayan Öğrencilere Destek Oluyor

27 Şubat 2013 Çarşamba 00:00
GENÇLİK MERKEZİ'NDEN ÜCRETSİZ TAKVİYE KURSU...

-Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi Dersaneye Gitme İmkanı Olmayan Öğrencilere Destek Oluyor

DSCN1041.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Gençlik Merkezi, dar gelirli ve dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere yönelik ücretsiz takviye kurslar düzenliyor.  

Gençlik Merkezi İdarecisi Pınar İnceoğlu, Mamak'ta yaşayan bütün gençlere ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek, gençlerin eğitim ve öğretimleriyle de yakından ilgilendiklerini söyledi.

Mamak Gençlik Merkezi bünyesinde ortaokul ve lise kapsamında okul takviye kursu açtıklarını bildiren Pınar İnceoğlu, şunları kaydetti:

“Gençlerin okullarında ve hayatlarında başarılı olmaları bizim için çok önemli. Bizim amacımız gençlerimizi topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmek. Bu anlamda Mamak Gençlik Merkezi olarak dar gelirli ve dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere yönelik ücretsiz okul takviye kursları düzenledik. Bu kurslarımıza ekonomik durumu yerinde olmayan ve dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilerimiz katılıyor. Kurslarımız gençlerin eğitimi açısından oldukça önemli. Bizim hedefimiz ekonomik olarak yetersiz ancak başarılı öğrencilerin önünü açarak diğer öğrencilerle yarışır hale gelmesini sağlamak.”

DSCN1042.jpgMamak Gençlik Merkezi’nde açılan kursa devam eden 12. sınıf öğrencisi Büşra Nur Akdoğan ise kursların kendileri açısından oldukça yararlı olduğunu belirterek, “Dershaneye gitme imkanım olmadığından burada açılan kurslara geldim. Bazı derslerimde sorun yaşıyordum, bu sıkıntılarımı giderdim. Dersler oldukça zevkli geçiyor, öğretmenlerimiz de alanlarında gayet başarılar. Burada gördüğümüz derslerle dershaneye giden arkadaşlarla yarışma imkanı buluyoruz. Bu imkanları sağladığından dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.