Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Batıpark Şölende Coştu…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİ, BAHAR ŞENLİĞİ’NDE HÜNERLERİNİ SERGİLERKEN, GÖSTERİLERİ İZLEYEN VELİLER DE MUTLU VE GURURLU BİR GÜN YAŞADI

25 Nisan 2012 Çarşamba 09:33
Batıpark Şölende Coştu…

batipark_400_25042012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıpark Çocuk Kulübü, üyelerinin zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimine destek sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 365 gün, 4 mevsim boyunca açık olan kulüpte, sosyal aktiviteler de yoğun ilgi görüyor.
Üyelerini, teknolojik gelişmelere açık, çağın teknolojisini öğrenip uygulayan, çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaya azimli ve kararlı bireyler yetiştirme amacıyla çalışmalarını sürdüren Batıpark Çocuk Kulübü, dev bir organizasyona daha imza attı. Yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla Bahar Şenliği düzenleyen Çocuk Kulübü’nde coşku da büyük oldu. Açık alanda başlayan şenlik, yağmurun aniden bastırmasına rağmen engel tanımayarak spor salonunda devam etti.
Şenliğin coşkulu geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını bildiren Batıpark Çocuk Kulübü yetkilileri, “Doğa rengarenk giysilerini baharda yeniden giyerken, insan da yeniden hayat buluyor. Bu güzel günlerde, üyelerimizin moral kazanmasına vesile olacak, oyunlar ve canlı müzik eşliğinde eğlenmelerini sağlayacak bu etkinliğin amacına ulaşacağını düşünüyoruz” dediler. 

batipark_400_2_25042012.jpg

Sponsorların da destek verdiği "Bahar Şenliği" programı, Halkoyunları ekiplerinin gösterisi ile başladı. Ardından Kulüp üyeleri modern dans, jimnastik, ront, step dallarında sergiledikleri yetenekleri ile izleyenleri adeta büyüledi.
Çocuk Kulübü’nün hünerli üyelerinin performansı büyük beğeni toplarken, salonu dolduran velilerin heyecanları ve mutlulukları da dikkatlerden kaçmadı. Miniklerin şiir ve türküleri, halk oyunları gösterileri, anne ve babaları tarafından ilgiyle ve duyguyla izlendi. Büyük beğeni toplayan gruplar, yoğun alkış aldılar. Program sonunda kesilen yaş pasta ve dağıtılan ikramlarla şenlik sonunda katılımcılar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.