Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AER BELEDİYELER İÇİN AB FONLARI TOPLANTISI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yine önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Avrupa Bölgeler Asamblesi (AER) tarafından organize edilen “Belediyeler için AB Fonları Toplantısı”, 4 Mayıs – Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Whyndam Otel’de düzenlenecek.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 14:20
AER BELEDİYELER İÇİN AB FONLARI TOPLANTISI

-AVRUPA BÖLGELER ASAMBLESİ (AER) TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN “BELEDİYELER İÇİN AB FONLARI TOPLANTISI”, YARIN (4 MAYIS PERŞEMBE), BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EVSAHİPLİĞİNDE ANKARA’DA DÜZENLENECEK

-TOPLANTIDA; AB FONLARINA ERİŞİMİN ARTIRILMASINA YÖNELİK NE GİBİ ÇALIŞMALARIN YÜRÜTÜLEBİLECEĞİ VE BAŞARILI PROJE TEKLİFLERİNİN NASIL HAZIRLANMASI GEREKTİĞİNE YÖNELİK KONULAR MASAYA YATIRILACAK

         Ankara Büyükşehir Belediyesi, yine önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Avrupa Bölgeler Asamblesi (AER) tarafından organize edilen “Belediyeler için AB Fonları Toplantısı”,  4 Mayıs – Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Whyndam Otel’de düzenlenecek.

Ulusal ve uluslararası birçok toplantı ve organizasyona yaptığı ev sahipliğiyle de adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Avrupa Birliği fonlarına erişimin artırılmasına yönelik ne gibi çalışmaların yürütülebileceği ve başarılı proje tekliflerinin nasıl hazırlanması gerektiği gibi soruların cevaplarını, uzmanların anlatımıyla masaya yatıracak.

1985 yılında kurulan ve Norveç’ten Türkiye’ye, Rusya’dan Portekiz’e kadar 35 ülkeden yerel yönetimlerin yer aldığı Avrupa’daki en büyük bağımsız bölgesel ağ olan Avrupa Bölgeler Asamblesi (AER) tarafından organize edilecek “Belediyeler İçin AB Fonları Toplantısı”, yarın Ankara’da düzenlenecek.

Avrupa Komisyonu, AB Bakanlığı ve AER’den konuşmacıların da yer alacağı toplantıda, Türkiye’de yürütülmüş üç başarılı proje örneğine de yer verilecek. Yerel yönetimlerin AB Fonlarından daha verimli bir şekilde yararlanabilmeleri için önemli bir etkinlik olan AER Toplantısına Büyükşehir Belediyeleri ve İl Özel İdarelerinden üst düzey yetkililer ve uzmanlar da katılacak.