Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Yaşlıların Şömine Başı Sohbeti…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAŞLILAR HİZMET MERKEZİ ÜYELERİ, İNCEK’TEKİ KAHVALTIDA SOĞUK KIŞ GÜNLERİNİ ŞÖMİNE BAŞINDA YAPILAN GÜZEL SOHBETLERLE ISITTI

09 Ocak 2012 Pazartesi 09:26
Yaşlıların Şömine Başı Sohbeti…

yaslilar_sohbeti_400_2_09012012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaşlılar Hizmet Merkezi kış aylarında da sosyal etkinliklerini aralıksız sürdürerek, soğuk kış günlerini sohbet ortamları, eğlenceler, yemeklerle ısıtıyor.

yaslilar_sohbeti_207_09012012.jpg

Yaşlılığın hayatın son noktası değil, tecrübelerin birikimi ve gençlere aktarılacak en güzel süreç olduğu bilinciyle çalışmalarını sürdüren Hizmet Merkezi, son olarak üyelerini İncek’te bir kahvaltıda buluşturdu.
Karla örtülü bembeyaz görüntüsüyle huzur veren İncek’e adım atar atmaz mutlulukları yüzlerine yansıyan merkez üyeleri, kent merkezinin gri görüntüsünden sonra kısa bir tatil havasına büründüler.  Çevre peyzajıyla da dikkat çeken bir restoranda buluşan merkez üyeleri, önce uzun uzadıya güzel bir kahvaltı keyfi yaşadılar.

yaslilar_sohbeti_207_2_09012012.jpg

Restorandaki sıcak şöminenin etrafında yürekleri de ısıtan güzel sohbetlerle devam eden buluşma, bir süre sonra yerini eğlenceye bıraktı.
Koyu sohbetlerin ardından oyun havaları eşliğinde hünerlerini sergileyen Yaşlılar Hizmet Merkezi üyeleri, restoranın sevimli sakinleriyle ilgilenmeyi de ihmal etmediler. Günün güzelliğine neşe katan maymun ve papağanla yakından ilgilenen restoranın tonton konukları, keyifli buluşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otobüslerle evlerine döndüler.