Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ODTÜ ÖĞRENCİ ÇALIŞMA İSTASYONU “NATO VE BATI’NIN GÜVENLİK DOKTRİNLERİ” SÖYLEŞİSİNE EV SAHİPİLİĞİ YAPACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Politikalar Merkezi ve Dış Politikalar Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenen “NATO ve Batı'nın Güvenlik Doktrinleri” konulu söyleşiye ev sahipliği yapacak.

05 Nisan 2023 Çarşamba 10:13
ODTÜ ÖĞRENCİ ÇALIŞMA İSTASYONU “NATO VE BATI’NIN GÜVENLİK DOKTRİNLERİ” SÖYLEŞİSİNE EV SAHİPİLİĞİ YAPACAK

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi’nin de katılacağı söyleşi 14 Nisan 2023 Cuma günü saat 20.30’da ODTÜ Metro İstasyonu içerisinde bulunan ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Politikalar Merkezi ve Dış Politikalar Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenen NATO ve Batı'nın Güvenlik Doktrinleri konulu söyleşisine ev sahipliği yapacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ODTÜ Metro İstasyonu içerisinde bulunan ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda düzenlenecek söyleşi 14 Nisan 2023 Cuma günü saat 20.30’da iç ve dış politikaya ilgi duyan gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

GENÇLERİN KATILIMIYLA İÇ VE DIŞ POLİTİKA MASAYA YATIRILACAK

ABB ev sahipliğinde ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda ilk kez yapılacak olan NATO ve Batı’nın Güvenlik Doktrinleri söyleşisi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı moderatörlüğünde Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, eski büyükelçi Fatih Ceylan ve Dr. Bülent Meriç’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Söyleşide; Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin birinci senesi de geride bırakılırken, savaşın özelde NATO'nun ise genelde Batı'nın güvenlik politikalarına etkileri konuşulacak.