MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ANKARA HEMŞEHRİLİĞİNİN 100. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara Hemşehriliğinin 100. yıl dönümüne özel kutlama programı hazırladı.

01 Ekim 2022 Cumartesi 12:10

Ünlü sanatçı Melek Mosso’nun 5 Ekim Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda vereceği konser tüm Başkentlilere açık olacak.

5 Ekim 2022 tarihinde sevilen sanatçı Melek Mosso, Atatürk Spor Salonu’nda hayranlarıyla buluşacak.

MELEK MOSSO GECEYİ ŞARKILARIYLA TAÇLANDIRACAK

5 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak kutlama programı Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu ve Ankara Kulübü Seymenlerinin “Atatürk Özel Gösterisi” ile devam edecek.

Gösterinin ardından ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Hemşehrilik Beratı” verilişinin 100. yılı Melek Mosso’nun şarkılarıyla kutlanacak.