Metrica

MÜFETTİŞLER DERNEĞİ (MÜFETDER) TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehir Belediye Müfettişleri Derneği Ankara Temsilciliğince tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi. 23.03.2016 tarihinde Ankara Hakim Evinde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Müfettişleri Derneği(MÜFETDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, BÜYÜKŞEHİR, EGO ve ASKİ Teftiş Kurulu Başkanları ile Müfettişler katıldı.

24 Mart 2016 Perşembe 08:56
MÜFETTİŞLER DERNEĞİ (MÜFETDER) TOPLANTISI YAPILDI

toplanti.jpgBüyükşehir Belediye Müfettişleri Derneği Ankara Temsilciliğince tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.
23.03.2016 tarihinde Ankara Hakim Evinde gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Müfettişleri Derneği(MÜFETDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, BÜYÜKŞEHİR, EGO ve ASKİ Teftiş Kurulu Başkanları ile Müfettişler katıldı. Söz konusu toplantıda, “Müfettişlerin özlük haklarının iyileştirilmesi, derneğin faaliyetleri ile Büyükşehir Belediyeleri ve Bağlı Genel Müdürlüklerinde denetim mekanizmasının daha iyi işleyebilmesine yönelik olarak 5216 ile 5393 Sayılı Kanunlara getirilebilecek teklif ve öneriler” konuları ele alındı.