ENGELLİ VATANDAŞLAR ABB’NİN PİKNİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi insan odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

20 Ağustos 2022 Cumartesi 14:30
ENGELLİ VATANDAŞLAR ABB’NİN PİKNİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Elmadağ Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle engelli vatandaşlar ile aileleri piknikte bir araya geldi. ABB Başkanı Mansur Yavaş da pikniğe görüntülü bağlanarak vatandaşlara sürpriz yaptı.

İnsan odaklı çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sosyalleşmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Engelli vatandaşlar ve aileleri, ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Elmadağ Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği piknikte bir araya geldi.

BAŞKAN YAVAŞ’TAN SÜRPRİZ

Elmadağ Hasanoğlan’da bulunan Hasan Ali Yücel Kültür Evi’nde düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlar ve aileleri birlikte keyifli anlar geçirirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş da pikniğe görüntülü telefon bağlantısıyla katılarak vatandaşlara sürpriz yaptı.

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu ve Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın da katılımcıları yalnız bırakmadı.

AMAÇ: ENGELLİ VATANDAŞLARIN SOSYALLEŞMESİ

Düzenlenen bu etkinlikte engelli vatandaşlar ve ailelerini misafir ettiklerini kaydeden Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, “Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerine misafir ediyoruz. Elmadağ Belediyesi ile birlikte engelli vatandaşlarımızın ve ailelerimizin keyifli anlar geçirmesi engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için piknik etkinliği düzenledik” diye konuşurken Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ise “Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini burada misafir ediyoruz. Bu yüzden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘a ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN ABB’YE TEŞEKKÜR

Pikniğe katılan vatandaşlar ise keyifli anlar geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

-İsa Dağ: “Sosyal etkinlikten dolayı çok mutlu olduk. Maddi durumumuz ortada. Sürekli evdeyiz engellerimizden dolayı… Bu yüzden etkinliği düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Elmadağ Belediyesine teşekkür ederim.”

-Resul Kaya: “Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden çok memnunuz. Akülü arabamızı verdiler. Bu tarz etkinlikler çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından da çok güzel oluyor. Çok teşekkür ederiz başkanlarımıza.”

-Filiz Kaya: “Çok güzel bir etkinlik. Düzenleyen herkese çok teşekkür ederim.”