BÜYÜKŞEHİR'DEN, ATAMA BEKLEYEN ENGELLİLERE MÜJDE

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde göreve başlayacak olan engellilerden 41'inin daha güvenlik soruşturma süreci tamamlandı. Bu kişilerin önümüzdeki günlerde işe başlatılacağı belirtildi.

10 Ekim 2017 Salı 14:04
BÜYÜKŞEHİR'DEN, ATAMA BEKLEYEN ENGELLİLERE MÜJDE

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE ENGELLİ KADROSUNDA GÖREVE BAŞLAYACAK 82 KİŞİDEN, GÜVENLİK SORUŞTURMA SÜRECİ TAMAMLANAN 41 ENGELLİ DAHA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İŞE BAŞLATILACAK

-DAHA ÖNCE DE 37 TEKNİK PERSONEL İÇİN İŞE BAŞLAMA ONAYI VERİLMİŞTİ

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştırılmak üzere 82 kişilik engelli kadrosu tahsis edildiği, bunlardan işlemleri tamamlanan 37 kişilik teknik personelin işe başlamasına onayı verildiği hatırlatılarak, geriye kalan engellilerden, güvenlik soruşturma süreci tamamlanan 41 kişinin daha önümüzdeki günlerde işe başlatılacağı bildirildi.