BÜYÜKŞEHİR’DE ŞEFFAF YÖNETİM DÖNEMİ DEVAM EDİYOR…

21 May 2019, Salı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN “ŞEFFAF YÖNETİM” İLKESİ BAŞKENT’TE YAYGINLAŞIYOR

-ANFA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SONRA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BİR DİĞER ŞİRKETİ BELPLAS’IN HAŞERELERLE MÜCADELESİ İÇİN ÜRÜN ALIM İŞİ İHALESİ DE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN CANLI YAYINLANACAK

-BELPLAS ANKARA TERMOPLASTİK VE BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ, “VEKTÖRLE MÜCADELE HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE BİYOSİDAL ÜRÜN ALIMI İŞİ” İÇİN 22 MAYIS ÇARŞAMA GÜNÜ SAAT 14.30’DA İHALEYE ÇIKACAK

seffaf_yonetim_330.jpg   Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Belplas Ankara Termoplastik ve Bakım Onarım Hizmetleri Anonim Şirketi, “Vektörle Mücadele Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Biyosidal Ürün Alımı İşi” için herkese açık ihaleye çıkıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Şeffaf Belediyecilik” anlayışı ile ANFA Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmet alım işi ile ilk kez hayata geçirilen canlı yayın uygulaması, Belplas Şirketi’nin düzenleyeceği ihale ile devam edecek.

İHALE CANLI YAYINLANACAK

ANFA’dan sonra Belplas Şirketi de haşere ile mücadelede kullanılmak üzere ilaç alım işi için herkese açık ihale gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak ihale, 22 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30’da Ahi Evran Mahallesi, 241 Sokak, No:39 Sincan adresinde teklifler kapalı zarfla alınacak.

Belplas Şirketi, firmaların katılımlarını sağlamak amacıyla idari ve teknik şartname, sözleşme tasarısı, ilgili evrak ve formları http://www.belplas.com.tr/ internet adresinde yayınlanırken, açık ihale Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘www.youtube.com/ankarabbld’ ve ‘twitter.com/ankarabbld’ adresinden yayınlanacak.