BÜYÜKŞEHİR’DE EĞİTİM ATAĞI…

22 Ekim 2018, Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELE YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERLERİNİ ARTIRDI

İLK YARDIMDAN GÜVENLİĞE, GÖRGÜ KURALLARINDAN HALKLA İLİŞKİLERE KADAR BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VERİLİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SON OLARAK “TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ” İÇİN AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLE PROTOKOL İMZALADI

egitim_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli vatandaşlara sunduğu hizmetlerin kalitesini en üst düzeyde gerçekleştirmek adına, bağlı birimleri bünyesinde bulunan personellere verdiği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.

İlk yardımdan güvenliğe, görgü kurallarından halkla ilişkilere kadar pek çok konuda uzman eğitmenler eşliğindepersonele yönelik seminer ve eğitim programları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” için protokol imzaladı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN EĞİTİM

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı tarafından imzalanan protokolle, Büyükşehir personelini temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitime tabi tutulacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkanlığı (ÇASGEM) işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitimler sayesinde personel daha kaliteli ve güvenli bir iş yaşamına kavuşacak.

EGO şoförlerine “Stres Yönetimi”, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeline “Görgü Kuralları”, Güvenlik personeline “Terörle Mücadele”, Sağlık personeline “İş Güvenliği ve Sağlığı” gibi hizmet içi eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, eğitim hizmetlerini artırdı.

ÖNCE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Eğitim atağına kalkan Büyükşehir Belediyesi, protokol kapsamında Aralık ayına kadar eğitimlere devam edecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı ÇASGEM uzmanları tarafından çalışanlara, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ayrıntılı bilgi verilecek.