BAŞKENT’TE ŞANLI ZAFERE YAKIŞIR KUTLAMALAR

29 Ağustos 2019, Perşembe

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENT’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 97. YIL DÖNÜMÜ İÇİN ÖZEL TASARIM AFİŞLER VE BİLBOARDLAR HAZIRLADI

-BÜYÜKŞEHİR BİNASI TÜRK BAYRAKLARI İLE SÜSLENİRKEN, ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAKİ BİLBOARDLAR, OTOBÜSLER, KENT EKRANLARI VE ANKARAY FARKLI TASARIM AFİŞ VE GÖRSELLERLE DONATILDI

-BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLATILAN GÖRSEL TASARIMLAR, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL FARKLI MESAJLARDAN OLUŞUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi “30 Ağustos Zafer Bayramı” kapsamında Başkent’e yakışır kutlamalar için birbirinden özel hazırlıklar yaptı.

Türk tarihinin en önemli ve özel zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ankara’da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

BAŞKENT ZAFER BAYRAMI’NA ÖZEL FARKLI TASARIMLARLA DONATILDI

Türk bayraklarıyla donatılan Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ise zafere vurgu yapmak ve dikkat çekmek amacıyla görsel içeriklerle zenginleştirilmiş özel tasarımlar da hazırladı.

Günün anlam ve önemini anlatan birbirinden farklı konseptlerle hazırlanan afiş ve görseller; otobüsler ve duraklar başta olmak üzere ANKARAY ve kentin dört bir tarafındaki bilboardlarda da yerini alırken, yazılı basın ve televizyonlarda da yayınlanacak.

ZAFER BAYRAMI’NA YAKIŞAN ANLATIM

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan özel anlatımlı görseller arasında;

• Bazı Zaferler Kitaplara Sığmaz
  • Bazı Zaferler Tarihlere Sığmaz