ANKESOB'TAN BAŞKAN TUNA'YA ZİYARET

15 Aralık 2017, Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, ANKESOB BAŞKANI MEHMET YİĞİNER VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

ANKESOB ÜYELERİNİN  ZİYARETİNDE KONUŞAN BAŞKAN TUNA:

“BÜTÜN VATANDAŞLARA ADALETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRMEK BİZİM İŞİMİZ”

“ÖNCELİKLE ASLİ GÖREVLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZ LAZIM... YOL, SU, ALT VE ÜST YAPI ÖNCELİĞİMİZ”

“BİLDİĞİM YAPABİLECEĞİM ŞEYLERİ ESİRGEMEM… AMA BİLMEDİĞİM NOKTADA DA ŞUNU YAPARIM, BUNU YAPARIM DİYEMEM”

ankesob_330.jpegBüyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

ANKESOB üyelerinin ziyareti sırasında spora ve spor takımlarına gereken desteği eşit şeklide vermeyi düşündüklerinin altını çizen Başkan Tuna , “Benim spora bakışım; imkanlar ölçüsünde destek vermek. İmkanlarımızı da adaletli bir şekilde dağıtmak. Yapabileceğimiz ne varsa yaparız. Milletin imkanını millete dağıtmakla yükümlüyüz” dedi.

“İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE SPOR ADINA YAPILABİLECEK HER ŞEYİ YAPARIZ”

Başkan Tuna, “Ankaragücü için de yapabileceğimiz ne varsa yaparız. Ama benim çok anladığım bir iş değil. Sincan’da da takımımız vardı. Ama işlerine karışmıyordum. Çünkü, oraya bir sorumlu atadıysanız, o işi o yapmalı diye düşünüyorum. Ama ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ne yapabilirsem, yapmaya hazırım” diye konuştu.

TALEPLERİNİ DİNLEDİ…

ANKESOB üyelerinin taleplerini de dinleyen Başkan Mustafa Tuna, “Beni bilen bilir. Ben kimseye farklı muamele de yapmam, kimseye zulüm de edemem. Hiçbir çalışana işler dursun demedim, demem de… Ama önceliğimiz asli görevlerimizi yerine getirmek. Yol, su, alt ve üst yapı önceliğimiz” dedi.

Ankara için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Başkan Tuna, “Birlikte hareket etmeliyiz. El birliğiyle imkanlarımızı arttırmalıyız. Belediye bütçesini, aile bütçesi gibi sürekli büyütmeliyiz. Bunun için de kentsel dönüşümlerle birlikte üreteceğimiz konutlarla gayrimenkul satışı yapıp, gelir elde etmeliyiz” açıklamasını yaptı.

ANKESOB üyelerinin, “Bizim camiamız sizi çok seviyor Başkanım” sözlerini de tebessümle karşılayan Başkan Tuna, ziyaretin ardından, katılımcılarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.