ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ‘YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’ ETKİNLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nedeniyle Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi üyeleri ve aileleri için program düzenledi.

24 Mart 2023 Cuma 10:50
ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ‘YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’ ETKİNLİĞİ

Yaşlı vatandaşların kendini yalnız hissetmeden hayatın içine aktif bir şekilde dâhil olmaları için çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda büyüklerini unutmadı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Demet Mahallesi Cemre Parkı içinde yer alan Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi üyeleri ve ailelerine kutlama programı düzenledi.

“YAŞLILARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Alzheimer ve demans hastaları ile yakınlarının yaşam standartlarının iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla kurulan merkezden hizmet alan üyeler keyifli bir gün geçirdi.

Üyelere çeşitli hediyelerin de takdim edildiği etkinlikte konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, “Yaşlılarımızın her zaman sosyal hayatın içinde aktif olarak yer alması ve ömür boyu biriktirdikleri bilgi ve deneyimi topluma en iyi şekilde aktarmalarını istiyoruz. Bu nedenle Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak yaşlılarımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÜYELERDEN ABB’YE TEŞEKKÜR

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan üyeler ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti:

-Esma Namlı: “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve emeği geçen herkese böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ederim. Çok memnunum. Çok güzel hazırlanmışlar.”

-Ayhan Köksal: “Merkeze ikinci gelişim. Çok memnun olduk, çok güzel şeyler yapmışlar. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık…”

-Ali Ünal: “Böyle bir merkez Amerika’da görmüştüm. Bu kadar insanın toplanıp muhabbetle konuşmaları, sosyalleşmeleri beni çok memnun etti.  Daha ne isteyebiliriz. Allah razı olsun.”