ABB SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ‘MİZUNO ANKARA MEŞALE KOŞUSU’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor. ABB, Gölbaşı Belediyesi, TED Ankara Koleji ve Mizuno iş birliği ile Mogan Gölü’nde ilk kez ‘Mizuno Ankara Meşale Koşusu’ gerçekleştirildi. Büyükler ve çocuklar kategorisinde düzenlenen yarışın tüm geliri Türk Eğitim Derneğinin sporcu bursuna aktarıldı.

07 Haziran 2022 Salı 13:33
ABB SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ‘MİZUNO ANKARA MEŞALE KOŞUSU’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yandan spora verdiği desteği sürdürürken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya devam ediyor.

ABB bu anlayış doğrultusunda vatandaşları sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla Mogan Gölü’nde bu yıl ilki düzenlenen “Mizuno Ankara Meşale Koşusu”na ev sahipliği yaptı.

ADIMLAR BU KEZ SAĞLIKLI YAŞAM VE SPORCULARA DESTEK İÇİN ATILDI

ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı; Gölbaşı Belediyesi, TED Ankara Koleji ve Mizuno iş birliği ile gerçekleştirilen koşu büyükler ve çocuklar olmak üzere iki kategoride yapıldı.

ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç’un da sporcularla yakından ilgilendiği koşuda dereceye girenlere plaketlerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Abdulkadir Yaşar ve Burak Özgül verdi. Koşuda elde edilen tüm gelir ise Türk Eğitim Derneğinin sporcu bursuna aktarıldı.

YARIŞA KATILAN SPORCULARDAN ABB’YE TEŞEKKÜR

Yarışa katılan sporcular, sağlıklı yaşam hedefiyle ilk kez yapılan koşuya sağladığı katkılardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür etti:

-Zafer Ayyıldız: “Bu 8’inci koşum. Çok güzel bir yarış oldu. Parkur da çok güzeldi. Teşekkür ediyorum.”

-Bülent Aktaş: “Belki de bu 25’inci koşum. Bugün de 10 kilometre kategorisinde koştum. Ankara Büyükşehir Belediyesi katıldığımız bütün koşulara sponsorluk desteği veriyor. Bizim için çok güzel etkinlikler oluyor, teşekkür ederiz.”

-Özgür Aras: “Yaklaşık 10 yıldır bu sporu yapıyorum. Bu tarz etkinlikler bizi spora teşvik ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sonsuz teşekkür ediyorum, bu imkânları bizlere sunduğu için.”

-Serpil Yanbastı: “Burası gerçekten çok güzel. TED Koleji’ne ve Mansur Yavaş Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum.”

-Bahar Şener Pedgley: “Böyle bir yarış ilk kez düzenleniyor. Müthiş bir organizasyon. Çok fazla yarışa katıldım ancak ilk kez düzenlenen bir yarış olmasına rağmen mükemmel organize edilmiş. TED Koleji’ne ve Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.”

-Banu Özata Demir: “Organizasyon çok güzel, düzenleyenlere teşekkür ederim.”

-Muhammed Kotanoğlu: “Milli güreşçi ve beden eğitimi öğretmeniyim. Böyle bir organizasyonun yapılabileceğini gösteren Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim.”