Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ESPOR SEVERLERE SÖMESTİR SÜRPRİZİ

26 Ocak 2024 Cuma 13:44

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Espor Severlere Sömestir Sürprizi: Turnuvalar ve Etkinliklerle Dolu Espor Merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sömestir tatili boyunca espor tutkunlarına kapılarını açıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm espor merkezleri, tatil süresince akşam saatlerine kadar hizmet verecek ve bir dizi heyecan verici turnuva düzenleyecek.

Sömestir tatilini e-sporla renklendirmek isteyen gençler için farklı oyun kategorilerinde birçok turnuva ve etkinlik planlandı. Bu etkinliklerde, rekabetin yanı sıra eğlence ve sosyal etkileşim de ön planda olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu organizasyonla gençlere yönelik sosyal ve kültürel aktiviteleri desteklemeyi ve gençlerin teknoloji ile iç içe eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Etkinliklere katılmak isteyen espor meraklılarının, https://espor.ankara.bel.tr/ adresinden randevu alması gerekmektedir.