Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg


BÜLTEN
23.03.2014

MECLİS ÜYELERİ KOMİSYONLARDA TARTIŞIYOR, ÖĞRENİYOR

19. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, 23 Mart’daki komisyon toplantılarında yeni gündem konularını işledi ve hazırlayacakları önerge başlıklarını belirledi.

Bir sonraki haftaya getirecekleri öneri ve önerge konuları hakkında konuşan, Nisan-Mayıs aylarına ait belirli gün ve haftaları da gözden geçiren meclis üyeleri, faaliyet takvimine eklenen ziyaretler için katılım listelerini oluşturdular

Meclis üyeleri, Üniversite sınavına giren abi ve ablaları için heyecanlandıklarını ifade ettiler ve başarılar dilemeyi de ihmal etmediler.

Görme engelli meclis üyesi Gökçe Nil ŞAHİN, engelli çocukların yaşadıkları sıkıntıları, kendi gözlemleriyle dile getirirken, LÖSEV Ortaokulu öğrencileri ise faaliyet takviminde yeralan 1-7 Nisan’da Kanser Haftası dolayısıyla lösemi hastalığıyla olan mücadelelerini, LÖSEV’in bu çocuklara sağladığı destekleri ve deneyimlerini aktararak, bilinçlenmelerine katkı sağladılar.

Meclis üyelerinin bir sonraki komisyon toplantısı 29 MART Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve alacakları yeni kararlar, 6 NİSAN tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurul Toplantısı’nda genel görüşe sunularak oylanacak

ÇOCUK MECLİSİ