Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg


BÜLTEN
26.05.2014

KOMISYONLARDAN YEPYENI KARARLAR
 

19. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, komisyon toplantılarında önemli konuları ele almaya ve değerlendirmeye devam ediyor

Mevcut sekiz komisyonun üyeleri, bir önceki toplantıda ele alınan gündem maddeleri doğrultusunda ve kendi belirledikleri serbest konularla da ilgili  olarak, genel kurulda tartışılacak ve oylanacak olan kararları öncelikle komisyonlarında tartıştılar, birbirinden önemli konuları dile getirdiler.

Çocuklar, toplantıların ardından, bir de elişi etkinliği düzenlediler; yanlarında getirdikleri rengarenk kumaşlar, düğmeler, iplikler arasında keyifli bir çalışma gerçekleştirdiler;  her hafta devam etmesini istediler.

Komisyon danışmanı ve aynı zamanda el sanatları öğretmeni Meral Elmas’ın rehberliğinde bir araya gelen meclis üyeleri, hem keyifli bir çalışma gerçekleştirdiler; hem de el becerilerini geliştirmek için güzel bir fırsat elde etmiş oldular.

Çocuklar, yoğun geçen dersler, sınavlar, kurs programlarının arasında,  Meclis  çalışmalarında yer almaktan duydukları mutluluğu ifade ederken, “böyle bir Meclisimizi olduğu için çok şanslıyız, burada hem çok farklı konularda sesimizi duyurma imkanı elde ediyor, kararlar alıyoruz, hem de hiç görmediğimiz yerleri ziyaret ediyoruz” dediler ve ilk kez düzenlenen, yeni beceriler kazandıkları elişi çalışmasında çok güzel, eğlenceli vakit geçirdiklerini, zihinlerini boşaltarak dinlendiklerini de vurguladılar.

Çocuklar, 19. Dönem çalışma takviminin son iki genel kurul toplantısı öncesi, zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını, çok güzel vakit geçirdiklerini, yepyeni tecrübeler kazandıklarını belirterek, Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK’i, kendilerine armağan etmiş olduğu bu öncü meclis dolayısıyla bir kez daha sevgiyle andılar.

ÇOCUK MECLİSİ