Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg


BÜLTEN

KARANLIKTAN RENKLERE UZANAN ELLER

Çocuk Meclisi 19. Dönem Meclisinin tek görme engelli üyesi, Mitat Enç Görme Engelliler İ.Ö.O öğrencisi Gökçe Nil Şahin, okulunun açtığı “DOKUNUYORUZ GÖKKUŞAĞINA ELLERİMİZE” sergisinde, yaptığı eserlerle göz doldurdu.

Öğretmenlerinin kendilerine öğrettiği özel teknikle çalışmalar yapan diğer çocuklarla birlikte sergi açılışında yer alan Gökçe Nil Şahin, deniz konulu iki eserini ve iplerle yaptıkları abajurları gösterdi, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Meclis üyesi arkadaşlarının da daha sergiyi gezmelerini tavsiye eden ŞAHİN; istedikten sonra ve emekle her şeyin mümkün olabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Sergiyi gezmek amacıyla Meclis’ten gelen komisyon rehberlerini heyecanla karşılayan ŞAHİN; okuldan arkadaşlarıyla sergi hakkında bilgiler verdi.

Meclis’e sunduğu önergeler kadar, resimde de başarılı olduğunu gösteren Gökçe Nil ŞAHİN; okuluna, öğretmenlerine, velilerine ve emek veren herkese teşekkürlerini belirtirken, Meclis’te engelli çocukların sesi olmaktan gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.

ÇOCUK MECLİSİ