Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg


BÜLTEN
 

“EN GÜZEL BAYRAM BU BAYRAM”

Ankara Büyükşehir Belediyesi 19. Dönem Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla duygularını ifade ettiler.

Çocuk Meclisi üyeleri, Bizler Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününü “Çocuk Bayramı” olarak armağan ederek bizlere duyduğu güveni en güzel şekilde belirten Ata’mızın bizlere duyduğu güvene layık olmaya çalışıyor; kardeşlik ve barışı tüm dünya çocuklarıyla elele yaşadığımız bu güzel bayramı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” derken,

Meclis Başkanı Mustafa Şahin GÜL ; “ Ata’m sana borcumuzu ödeyemeyiz, bizleri sadece birer çocuk olarak değil birer birey olarak görüp bu güzel vatanı bizlere emanet ettiğin, bizlere güvendiğin için sana tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Kurduğun Cumhuriyeti ilerletmek hepimizin görevi bunu biliyorum. Ülkemizin sevgi ve barış ülkesi olması için, Ülkemizi hep ileriye götürmek için çalışacağımıza söz veriyoruz“ şeklinde duygularını ifade ederken, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, mutlu,başarılı ve güzel bir gelecek diliyorum”  dedi. 

23_nisan_mesaj.jpg