Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

18.06.2012

RENKLER ARASINDA

Okullarin kapanmasinin ardindan, basarili karne sevinciyle tatile giren çocuklar, Meclis çalismalarina devam ediyor.

17. Dönem Çocuk Meclisi, 12 Aralik 2011 tarihinde, Büyüksehir Belediyesi’ne sunduklari, Çocuk Meclisi’nin 2; Büyüksehir Belediyesinin 3471 No’lu Karari olan “Meclis çocuklarinin yapacagi resimlerin yer aldigi takvimler bastirilmasi; satisindan elde edilecek gelirle bir sosyal sorumluluk projesine katki saglanmasi” amaciyla, dönem sona ermeden önce resimlerini bitirmeye hiz verdiler.

Dönem basinda almis olduklari karari hayata geçirmek için 17 Haziran tarihinde, komisyonlarda biraraya gelen üyeler, bu kez renkler arasinda farkli bir bulusma gerçeklestirdiler.

Okul, kurslar, sinavlar, meclis toplantilari arasinda son derece yogun bir dönem daha geçirmekte olan geçiren meclis üyeleri, 2013 yili Çocuk Meclisi takvimleri için yaptiklari resimlerle bir sosyal projeye destek saglayacak olmaktan dolayi simdiden çok büyük heyecan duyduklarini ifade ettiler.

Meclis, 24 Haziran’daki son komisyon toplantisi ve 1 Temmuz tarihinde yapilacak olan son genel kurul toplantisinin ardindan tatile girecek. Yaz aylarinda da üyeleri için kütüphanesi, oyun ve bilgisayar odalariyla açik olacak.

Çocuk Meclisi 17 yili geride birakirken, Ankara çocuklarinin sesi olmaya devam ediyor.

Çocuk Meclisi
 

renkler_arasinda.JPG