cocuk_meclisi_banner_1.jpg

15.11.2012

MECLIS’IN MISAFIRLERI

IMG_3860.JPG

Hayat Koleji Ikinci Sinif ögrencileri ve ögretmenleri, Çocuk Meclisi’ni ziyaret ettiler.

Çocuk Meclisi’ni yakindan tanimak amaciyla bir ziyaret gerçeklestiren çocuklar, önce meclis binasini gezdiler; ardindan sinema salonunda g
erçeklestirilen tanitim sunumunu izlediler, çalismalar hakkinda bilgiler aldilar.

Meclis kitapligini, oyun-bilgisayar alanini da gezen çocuklar, 9 yasindan itibaren Çocuk Meclisi’ne basvuru yapabileceklerini ögrendikten sonra, seneye, yeni dönem için aday olabileceklerini belirttiler.

Ankara çocuklarinin sesi ve çocuk haklarinin savunucusu olmak isteyen yeni üyeleriyle 18. Dönem çalismalarina baslayacak olan Büyüksehir Belediyesi Çocuk Meclisi seçimlerinin 25 Kasim tarihinde yapilacagini da ögrenen misafirler, bu heyecanli yarisi yakindan görmek istediklerini belirttiler.

Derslerine yetismek için okullarina dönmek üzere Meclis’ten ayrilan çocuklar, ayrilmadan önce bir de hatira fotografi çektirdiler.

ÇOCUK MECLISI