Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

KAPANIŞA DOĞRU

Büyüksehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, son komisyon toplantisini gerçeklestirdiler

Okullarin tatil olmasinin ardindan karne sevinci ile Meclis’te bulusan çocuklar, son genel kurul toplantisini, geçen dönemlerde oldugu gibi meclise veda bulusmasi olarak düzenleme karari aldi. Çocuklarin Genel Kurul’a getirecekleri iki de önerge bulunuyor.

Komisyon gündemini ve son faaliyet programlarini not eden çocuklar, zamanin hizla geçtigini ve dönem sonuna geldiklerini, ancak yeni dönem için yeniden aday olmayi düsündüklerini belirttiler ve Çocuk Meclisi’nin farkli bir deneyim oldugunu vurgulayarak, basta Belediye Baskani Melih GÖKÇEK olmak üzere, emegi geçen herkese tesekkürlerini tekrarladilar.

Çocuklar, meclis tatile girmeden önce son hafta yapilacak çalismalari da belirlediler ve TEMA ‘nin Meclis’te verecegi “Su ve Su Tasarrufu” seminerine katilim duyurusu ile 6. Büyük Ankara Festivali kapsaminda, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi çadirinda kurulacak olan Çocuk Meclisi standinda görev alacak isimleri de tespit ettiler. Gündemin ardindan, kalan zamanda kemaniyla toplantiya renk katan Ipek DERVISOGLU’nun seslendirdigi melodileri büyük bir zevkle dinleyen ve alkislayan çocuklar, kendi hazirlayacaklari gösteri ve sunumlar için de çalisacaklarini belirttiler.

18 Dönem Çocuk Meclisi, 23 Haziran’da yapilacak 9. Ve son Olagan Genel Kurul toplantisinin ardindan tatile girecek.

ÇOCUK MECLISI