cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

01.04.2013

ÇOCUK MECLİSİ, BREMEN MIZIKACILARIYLA

Büyükşehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi Üyeleri, yoğun çalışma temposu arasında, bir kültür sanat faaliyeti gerçekleştirdi.

Devlet Opera ve Balesi genel Müdürlüğü’nün, prömiyerini 3 Mart’ta gerçekleştirdiği, 2 perdelik çocuk oyunu olan BREMEN MIZIKACILARI’nı izleyen çocuklar, güzel ve kaliteli bir zaman geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün, çocuklar için sağlamış olduğu işbirliğiyle özel bir hafta sonu geçiren meclis üyeleri, Grimm Kardeşlerin yazdığı, Müzikleri F. Joseph Beuer’e ait olan Bremen Mızıkacıları oyununu Leyla Gencer Sahnesi’nde izleme imkanı elde ettiler. Hem Müdürlük yetkililerine hem de Meclis İdaresi’ne teşekkür etmeyi ihmal etmeyen çocuklar, farklı programlarla kültür sanatın, bilimin, çocuklarla ilgili konuların içerisinde yer almaktan gurur ve mutluluğu duyduklarını ifade ettiler.

Çocuklar oyunun sonunda, gösteride rol alan oyuncularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

ÇOCUK MECLİSİ