cocuk_meclisi_banner_1.jpg

AILE SEMINERLERI ve ÖZGÜVEN DERSLERI

Büyüksehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi üyelerine ve velilerine yönelik seminerler tamamlandi

Dönem süresince, Ankara Büyüksehir Belediyesi Psikolojik Danisma Merkezi psikologlarindan Rabia Özcihan tarafindan Çocuk Meclisi’nde verilen Özgüven Derslerinin yani sira, ailelere yönelik Aile Egitim Programlari, iki ay süreyle devam etti.

Özgüven derslerinden yararlanmak isteyen çocuklarin gruplar halinde katildigi programlar sirasinda, veliler de bilgilendirici seminerlere katildilar. Velilere yönelik seminerlerden ilki 11 Mayis Cumartesi günü, Aile Egitim Programi egitmenlerinden Batipark Çocuk Kulübü Idarecisi Zeynep SÜZER tarafindan Medya Okuryazarligi konusunda verilirken, 18 Mayis tarihinde ise Aile Egitim Programi egitmenlerinden Çocuk Meclisi Idarecisi Fatma ÖKSÜZOGLU tarafindan “Aile Bütçesi ve Kaynak Kullanimi” konusunda verildi.

Seminerlere katilan velilere Katilim Sertifikalari takdim edildi.