Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

KAPANIŞA DOĞRU

Büyükşehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, son komisyon toplantısını gerçekleştirdiler

Okulların tatil olmasının ardından karne sevinci ile Meclis’te buluşan çocuklar, son genel kurul toplantısını, geçen dönemlerde olduğu gibi meclise veda buluşması olarak düzenleme kararı aldı. Çocukların Genel Kurul’a getirecekleri iki de önerge bulunuyor.

Komisyon gündemini ve son faaliyet programlarını not eden çocuklar, zamanın hızla geçtiğini ve dönem sonuna geldiklerini, ancak yeni dönem için yeniden aday olmayı düşündüklerini belirttiler ve Çocuk Meclisi’nin farklı bir deneyim olduğunu vurgulayarak, başta Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerini tekrarladılar.

Çocuklar, meclis tatile girmeden önce son hafta yapılacak çalışmaları da belirlediler ve TEMA ‘nın Meclis’te vereceği “Su ve Su Tasarrufu” seminerine katılım duyurusu ile 6. Büyük Ankara Festivali kapsamında, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı çadırında kurulacak olan Çocuk Meclisi standında görev alacak isimleri de tespit ettiler. Gündemin ardından, kalan zamanda kemanıyla toplantıya renk katan İpek DERVİŞOĞLU’nun seslendirdiği melodileri büyük bir zevkle dinleyen ve alkışlayan çocuklar, kendi hazırlayacakları gösteri ve sunumlar için de çalışacaklarını belirttiler.

18 Dönem Çocuk Meclisi, 23 Haziran’da yapılacak 9. Ve son Olağan Genel Kurul toplantısının ardından tatile girecek.

ÇOCUK MECLİSİ