Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN
12.11.2013

ÇOCUK MECLİSİNDE 
YENİ DÖNEM SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR


   Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 19. Dönem başvurularında son başvuru tarihi 17 KASIM. 
   Çocuk Meclisi seçimlerine katılmak isteyen 9-14 yaşlar arasındaki Kasım 1999 - Kasım 2004 doğumlu çocuklar, dokuz ayrı merkeze başvuru formlarını teslim etmeye devam ediyor ( Başvuru ve Seçim Adresleri : ÇOCUK MECLİSİ / Sıhhıye; Eryaman A.Y.M Çocuk Kulübü, Altındağ Çocuk Kulübü, Batıpark Çocuk Kulübü, Keçiören Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü, Sincan Çocuk Kulübü, Pursaklar A.Y.M. Çocuk Kulübü ve Sincan A.Y.M. Çocuk Kulübü).


   Çocuklar, Başvuru Formlarını Çocuk Meclisi’nden, okullarından ve kendilerine en yakın olan seçim merkezlerinden alabildikleri gibi , http: //cocukmeclisi.ankara.bel.tr adresinden de indirebiliyorlar. Bireysel başvurular kadar, okullardan toplu başvuruların da devam ettiği yeni dönem kayıt döneminde bu yıl da Meclis’e ilgi büyük. Adayların birbirlerini tanımaya çalışacakları seçim gününde, çocukça bir rekabet içerisinde girişecekleri oy toplama yarışında yine renkli görüntüler yaşanması bekleniyor.


   23 Kasım Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilecek olan 19. Dönem seçimlerinde, çocukların oylarıyla 150 kişilik asil üye listesine girmek için birbirleriyle yarışacak olan tüm adaylar, Ankara Çocuklarının Sesi olmaya hazırlanıyorlar. Tüm çocukları yeni dönem çalışmalarına çağıran Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, bu deneyimi her çocuğun yaşaması gerektiğini vurguluyor.

ÇOCUK MECLİSİ