cocuk_meclisi_banner_1.jpg

AİLE SEMİNERLERİ ve ÖZGÜVEN DERSLERİ

Büyükşehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi üyelerine ve velilerine yönelik seminerler tamamlandı

Dönem süresince, Ankara Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi psikologlarından Rabia Özcihan tarafından Çocuk Meclisi’nde verilen Özgüven Derslerinin yanı sıra, ailelere yönelik Aile Eğitim Programları, iki ay süreyle devam etti.

Özgüven derslerinden yararlanmak isteyen çocukların gruplar halinde katıldığı programlar sırasında, veliler de bilgilendirici seminerlere katıldılar. Velilere yönelik seminerlerden ilki 11 Mayıs Cumartesi günü, Aile Eğitim Programı eğitmenlerinden Batıpark Çocuk Kulübü İdarecisi Zeynep SÜZER tarafından Medya Okuryazarlığı konusunda verilirken, 18 Mayıs tarihinde ise Aile Eğitim Programı eğitmenlerinden Çocuk Meclisi İdarecisi Fatma ÖKSÜZOĞLU tarafından “Aile Bütçesi ve Kaynak Kullanımı” konusunda verildi.

Seminerlere katılan velilere Katılım Sertifikaları takdim edildi.