Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi.jpg

 ÇOCUK MECLİSİ; GENEL KURULUNDA MİSAFİR ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 02 Şubat tarihinde gerçekleşen 5. Genel Kurul Toplantısında, 26 yeni karara imza attı
Genel Kurul Toplantısı’na, Çiğdemim Derneği’nin Çocuk Meclisi’nden temsilcileri ve misafirlerini de ağırlayan Meclis üyeleri, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Misafir çocuklar, daha çok yaşadıkları mahallenin sorunlarına çocuk gözünden çözüm önerileri sunmak amacıyla kurulmuş olan meclis çalışmalarının yanı sıra, bir sonraki dönemde Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeliği için de sinyaller verdiler.
Başkan Çağın ALADAĞ açılış konuşmasında misafirlerine hoş geldiniz derken, Kardeşlik Yardımlaşma Komisyonu Başkanı Selin BULUT ta, Çiğdemim Çocuk Meclisi’yle tanıştıkları Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı kapsamında gerçekleştirilmiş olan “Çocuk Yuvarlak Masa Toplantısı” hakkında bilgiler aktararak, yönetimlerin çocukların sesine daha çok kulak vermeleri ve çocuk katılımını önemsemeleri çağrısında bulundular.
Genel Kurul, her toplantıda olduğu gibi, çocukların önemli buldukları pek çok konuyu gündeme getirirken, hararetli tartışmalara da sahne oldu.
ÇOCUK MECLİSİ