cocuk_meclisi.jpg

ÇOCUK MECLİSİ BOŞ DURMUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 25. Yılında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

29 Aralık Pazar günü sekiz komisyonun üyeleri,  toplantıları öncesinde Genel Kurul Salonu’nda gündemdeki konulara yönelik Çocuk Hakları ile ilgili kısa filmler izlediler; önemli buldukları konuları tartıştılar ve Genel Kurula götürecekleri önergelerini oyladılar.

Toplantı sonrasında Resim ve Elişi Atölyesi’nde temel dikiş tekniklerine giriş yapan çocuklar, keçe, kumaş, düğme vb evlerinden getirdikleri - kullanılmayan artan malzemeleri de kullanarak, birbirinden renkli çalışmalar yaptılar. Çocukların el becerilerinin ve hobi yeteneklerinin geliştirilmesini hedefleyen çalışmaya çocukların ilgisi yoğun şekilde devam ediyor.

Elişi atölyeleri dışında, Söz Küçüğün Çocuk Hakları Kutu Oyunu ile çocuk haklarını pekiştiren Meclis üyeleri, boş durmuyor.