cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi 24. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, yeni dönemin ilk komisyon toplantılarını gerçekleştirdi.

Sekiz komisyonun tüm üyelerinin katılımıyla başlayan toplantılarda, temel konular, önerge hazırlarken dikkat edilecek hususlar, Meclis işleyiş kuralları anlatıldı. Üyelerin birbirlerini yakından tanımalarına yönelik resim çalışmasının da yapıldığı toplantılarda çocuklar, Başkanlık Divanı üyeleriyle de bir araya gelerek bir sonraki toplantıya hazırlayacakları önergeler hakkında görüştüler.

Verimli ve güzel bir dönem geçirecekleri için heyecanlı olduklarını ifade eden üyeler, toplantılarda ele alınmasını istedikleri konuları da bir rapor haline getirecekler.

Komisyon yönetimleri, 16 Aralıkta yapılacak ikinci komisyon toplantısında üyelerin oylarıyla belirlenecek.