cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi 23. Dönem Çocuk Meclisi 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Aralık tarihinde gerçekleşti ve önemli kararlar alındı.

Çocuk Meclisi üyeleri, komisyon toplantılarında görüşerek kabul ettikleri kararları bu kez Genel Kurul toplantısında tüm meclis üyeleri ile birlikte tartıştılar ve çocukları yakından ilgilendiren pek çok konuda tavsiye kararları aldılar.

Başkan Buse Sert ve Başkanlık Divanı’nın başarılı yönetimiyle ilerleyen toplantıda çocuklar görüşlerini özgüce ve sevgi-saygı çerçevesinde ifade ettiler, önergeleri oylayarak karara bağladılar.

30 yeni kararın alındığı toplantıda “Çocuk İşçiliğinin önlenmesi,Çocuk Haklarının daha iyi öğrenilmesi”; Okul servislerine kamera zorunluluğu getirilmesi” gibi pek çok önemli konu gündeme getirildi ve meclis üyeleri kendi bakış açılarına göre konuları tartışarak, oylama yaptılar.

ÇOCUK MECLİSİ