cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, anneleri unutmadı

Meclis üyelerinin, anneleri için kutlama kartları hazırlayarak başlayan çalışmaları, birbirinden güzel şiirlerle, resimlerle rengarenk bir sergilemeye dönüştü. Anneler, çocuklarının sevgi dolu mesajlarının yeraldığı, el emeği minik kartları aldıklarında duydukları mutluluğu ifade ederken, kendilerini unutmayan eğitmenlerine de teşekkür ettiler ve çocuklarıyla birlikte, güne özel hazırlanmış “Benim Annem Bir Melek” çerçevesiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Meclis üyesi çocuklar, çalışmalarına destek veren, her zaman yanlarında olan, toplantılara devamlılık sağlanmaları amacıyla herzaman destek olan, gelişmeleri için her türlü fedakarlığı yapan annelerine duydukları sevgiyi dile getirerek, “değerli annelerimizin anneler gününü kutlarız” dediler

Komisyonlarda, en güzel anne şiirleri de seçildi

Meclis üyeleri, annelerine en güzel şiirlerini de armağan ettikleri bu özel günde, kendi aralarında bir değerlendirme yaparak, en beğendikleri şiirleri de seçtiler

Anne Şiirlerinin komisyon seçmelerinde yeralan isimler :

KARDEŞİK VE YARDIMLAŞMA KOMİSYONU

1. MAVERA SENA ÇELİK