cocuk_meclisi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, komisyon ve genel kurul toplantıları kadar, düzenledikleri etkinlik ve ziyaret programlarıyla da fark yaratmaya devam ediyor.

Meclis üyeler bu kez, 22 Nisan tarihli Genel Kurul Toplantısı sonrası planladıkları “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” programına yetiştirmek amacıyla farklı bir çalışma içerisine girdiler.

Anakent Sağırlar Derneği başkanı eğitmen Sinan Yıldırım’ın gönüllü olarak verdiği;  İstiklal Marşımızı işaret diliyle öğrenme çalışmasına büyük bir heves ve heyecanla katılan Meclis üyeler, daha ilk dersten büyük bir ilgi gösterdiler.

Çocuklar, bu özel ve örnek eğitim etkinliğiyle bir farkındalık çalışması başlattıklarını sözlerine eklerken, öğrenme heyecanları da görülmeye değerdi.