Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg


“ÇOCUKLAR İÇİN FELSEFE”

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri “Çocuklar İçin Felsefe” dersine katıldılar.

Ankara Üniversitesi Çocuk Üniversitesi eğitim programlarından “Çocuklar İçin Felsefe” dersine katılan 13 meclis üyesi, farklı bir etkinlik daha gerçekleştirmiş oldular.

Başkan Ayşe Dila KARAKAYA ve Komisyon üyeleri, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Senem KURTAR’ın verdiği bilgilerle felsefeye giriş yaptılar.

Çoğu ilk kez Çocuk Üniversitesini duyan çocuklar, Çocuk Meclisi sayesinde kendileri için çok yararlı etkinliklere katılma imkanı elde ettiklerini belirterek, Çocuk Meclisi’nin bir üyesi olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler ve seneye bir kez daha üye olmak istediklerini yinelediler.

Kavramları ve sordukları soruları resimlerle de ifade ettikleri program süresince çocuklar hem yepyeni bilgiler edindiler hem de sıkılmadan, eğlenerek yaratıcı bir çalışma ortamı tecrübesi yaşadılar.

Programın sonunda katılım sertifikalarını alan meclis üyeleri, günün anısına fotoğraflar çektirdiler ve üniversitenin yemyeşil bahçesinden ayrılmak istemediler.

ÇOCUK MECLİSİ