Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

ANKARA ÇOCUKLARININ MECLİSİ BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi‘nde düzenlediği 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali büyük bir ilgi, katılım ve coşkuyla devam ediyor.
Festivalde konserlerin, çeşitli eğlence ve sayısız etkinliğin yanısıra, Belediye Birimlerinin tanıtım standları da yeralıyor.
Sosyal Hizmetler Dairesi’nin geniş kapsamlı hizmetlerinin anlatıldığı, sergilendiği ve pek çok etkinliğin düzenlendiği dev çadır içerisinde kurulan Çocuk Meclisi standına da ilgi yoğundu. Çocuk Meclisi üyelerinin de görev aldığı stand’da, 23. Yılında Meclis’in çalışmaları, faaliyetleri, yeni dönem seçim süreci ve üyelik şartları hakkında ziyaretçilere bilgilendirmelerde bulunuluyor.
Meclis üyeleri, festival sonuna dek her gün görev alacaklarını belirtirken, festival alanı içerisindeki gezintilerinde çocuklara özel eğlenceli, renkli sürprizlerle karşılaştıklarını, çok mutlu olduklarını ifade ettiler ve bir kez daha Ankara çocuklarının çok şanslı olduğunu vurguladılar.
Son üç dönemin Meclis Başkanı Ayşe Dila Karakaya ve Başkan Yardımcısı Ceren Hızlı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ile buluşmanın mutluluğunu da yaşarlarken, önce çocuklar düşünülerek yapılmış birbirinden eğlenceli etkinliklere katılmayı istediklerini ve festival alanını keşfe devam edeceklerini ifade ettiler.
Çocuklar, standı ziyarete gelen kardeşlerine hem Çocuk Meclisi’ni anlatıyor hem de Festivalin çocuklara sunduğu eşsiz ortamın tadını çıkarmaya devam ediyor.
ÇOCUK MECLİSİ